Quality of Life. Human Movement

Bij dit laatste blok van coolhunting hoort natuurlijk ook nog de quality of life post. In deze post ga ik vertellen hoe deze coolhunts de kwaliteit van leven verbeteren en op welke gebieden.

Fysiek

Op fysiek gebied bevorderden de Babelbike en de Loopwheel de kwaliteit van leven. Doordat mensen fysiek bezig zijn en weerbaarder zijn tegen het verkeer kunnen ze meer genieten van het fietsen of bewegen. Zo kunnen invaliden zelf beter bewegen waardoor ze zelfstandiger zijn. Deze twee producten bevorderen dus de gezondheid en de fitness van mensen. Ook vallen de auto’s van  Chevrolet en de Mercez-Benz onder het bevorderen van het fysieke welzijn. Door dat de auto’s door middel van zelfbediening van A naar B rijden bevorderd dit de mobiliteit. Dit geld natuurlijk ook voor de banden van Goodyear.

3babc064ebf514167009dc97fb12b5fc

source.

Materieel

Op materieel gebied zijn ook weer de auto’s van Chevrolet en Mercedez-Benz van belang. Deze auto’s zorgen voor vervoer, maar ook voor veiligheid omdat de auto’s ook in contact staan met andere vervoersmiddelen. Ook de BabelBike en de Loopwheel zorgen voor veiligheid, en daarnaast ook voor het vervoer op een gezonde en onafhankelijke manier. Door middel van de eyewear van Qualcomm kunnen bestuurders in een auto goed op de weg letten, en doet de bril de rest van het werk. Dit zorgt zowel voor veiligheid als voor stabiliteit. Door middel van de Pee Power Toiletten wordt er elektriciteit gegenereerd door urine, waardoor het mogelijk is om de plek eromheen te verlichten. Dit zorgt voor veiligheid. Door middel van de Beta.Ray zit je nooit meer zonder elektriciteit, wat ook voor veiligheid zorgt. En dan nog een product die voor veiligheid zorgt is de Sound-Blasting Fire Extinguisher. Je hoeft niet meer bang te zijn dat je zonder brandblusser zit, aangezien dit product werkt op de geluiden die de wind produceert. Ook zorgt het Solar Impulse 2 voor veiligheid en stabiliteit aangezien het vliegtuig nooit zonder brandstof zal komen te zitten. Mede doordat het vliegtuig nu goedkoper kan vliegen, zal de prijs van vliegtickets goedkoper worden waardoor dit ook op inkomen de kwaliteit van leven zal verbeteren. De bierjurk zal ook het inkomen positief verbeteren doordat bedrijven minder kunnen vragen voor kleren omdat de productie verbeterd wordt.

Sociaal

Op sociaal gebied passen weer de auto’s van Chevrolet en Mercedez-Benz. Doordat deze auto’s zelf rijden, kunnen bestuurders zich nu volledig richten op mede passagiers. Ook past de Solar Impulse 2 hierbij. Meerdere mensen kunnen hierdoor gebruik maken van het vliegtuig en vrienden of familie opzoeken.

Ontwikkelingen en activiteiten

Door middel van de auto’s van Chevrolet en Mercedez-Benz kun snel en veilig in je vrijetijd ergens heengaan. Ook past de bierjurk hierbij, omdat het een nieuwe manier is van het maken van kleding, en ook het Cylinum Cones project doordat je hierdoor je eigen soorten huisproducten kunt maken.

Emotioneel

Als laatste hebben we het emotionele welzijn. De Babelbike en de Loopwheel passen hierbij doordat vertrouwen geeft om veilig de weg op te kunnen. Hierdoor zal de stemming om zelfstandig de weg op te gaan vergroten en zullen meer mensen gaan fietsen. Ook passen de auto’s en de Eyewear van Qualcomm hierbij doordat je geholpen wordt met rijden, deels of helemaal, en hierdoor status zal worden gecreëerd. De Pee power toiletten bevorderen ook het emotionele welzijn doordat ze ervoor zorgen dat in vluchtelingenkampen rondom de toiletten verlichting is. Dit creëert voldoening, vooral voor vrouwen, doordat ze nu veiliger over straat kunnen. De bierjurk creërt eigenwaarde doordat de ontwerper heeft gezegd dat die van elk mogelijk materiaal deze jurk zou kunnen maken, dus je kan hopelijk in de toekomst van jouw favoriete materiaal een jurk maken. Dit geldt ook voor het Cylinum Cones project. Hierdoor kun je ook jouw eigen persoonlijke producten ontwerpen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s